petak, 20. prosinca 2013.

Zalaganje za izvrsnost kompanije Herbalife

Herbalife® proizvodi su poznati po svojoj kvaliteti i učinkovitosti. Za održavanje pozicije globalnog lidera u prehrani herbalife i dalje proizvodi inovativne, znanstveno-temeljene proizvode koji su u skladu s najvišom kvalitetom istraživanja, razvojem i proizvodnim standardima.

Razvoj proizvoda

 Za razvoj novih proizvoda naš proizvodni razvojni tim počinje s osnovama dobre prehrane i sastojcima koji pružaju pravu ravnotežu hranjivih tvari. Korist od svakog sastojka koji se koristi u Herbalife proizvodima potkrijepljena je znanstvenim dokazima. Tako mi znamo da ono što je u boci je dobro i za vas.

Kvalitetni sastojci

Samo najčišći sastojci od odobrenih dobavljača dio su naših proizvoda, tako da možete biti sigurni da vi i vaši klijenti dobivate samo najbolje. Naša strategija „Od sjemena do prehrane” je jedna od inicijativa koje smo uveli kako bismo osigurali maksimalnu kontrolu kvalitete, čistoće i slijednosti sastojaka kroz opskrbni lanac.

Inovativni pristup

Trudimo se ostati na čelu prehrambene industrije koja stalno nastoji stvoriti nove i inovativne proizvode u našim vrhunskim laboratorijima. Naša partnerstva sa sveučilištima diljem svijeta osiguravaju naš angažman u promicanju prehrambene znanosti kako bi se proizvodila najbolja hrana i proizvodi za upravljanje težinom na tržištu.

Stručno znanje


Sretni smo što radimo s vodećim stručnjacima na području prehrane i zdravlja koji sjede u našim savjetodavnim odborima – Savjetodavni odbor za ishranu i Herbalife institut za prehranu. Njihovo bogatstvo znanja i iskustva osigurava da razvijamo proizvode i programe ispitivanja koji nas drže na čelu znanosti.

Više o proizvodima kompanije Herbalife

Nema komentara:

Objavi komentar