Zdravi Doručak

Bez obzira imate li 18 ili 80 godina, jeste li muškarac ili žena i bez obzira na vaš životni stil, uravnotežena prehrana je neophodna svima koji žele živjeti zdravo i aktivno.

Kako se hranite?

Vaše zdravlje je u velikoj mjeri povezano sa prehranom koju unosite u sebe. Da bi mogli normalno funkcionirati vašem organizmu trebaju esencijalne hranjive tvari – odnosno uravnotežena prehrana. Naime, većina nas danas živi užurbano i pod stresom i nemamo dovoljno vremena znanja i volje za zdravu hranu i piće, često preskačemo jedan obrok pa ga nadoknađujemo drugim ili pak uzimamo ono što nam je najdostupnije – to su većinom pekarski proizvodi, sendviči, pizze, hamburgeri i ostali oblici „brze“ hrane. Takva hrana najčešće sadrži mnogo kalorija, masti, šećera i soli (samo hamburger može imati više od 500 kalorija), a vrlo malo vlakana, proteina vitamina i minerala.

Koje su posljedice loše prehrane?

U devet od deset slučajeva nismo svjesni kakav utjecaj ima hrana koju jedemo. Neuravnoteženi obroci i loša prehrana mogu imati i posljedice po vaše zdravlje od kojih su neke vidljive, a neke ne. Jedna od vidljivih posljedica je pretilost. U svijetu danas više od milijardu odraslih ljudi ima višak kilograma, a oko 300 milijuna se smatra pretilima prema podacima Svjetske zdravstvene organizacije. Manje su vidljive neke kronične bolesti koje se obično povezuju s pretilošću, poput koronarne bolesti srca i dijabetesa tipa II. Te bolesti se često mogu izbjeći prelaskom na zdraviju prehranu i pojačanom fizičkom aktivnošću.
Uzimanje premalo hranjivih tvari je jednako štetno kao i pretjerivanje s jelom. Čak i ako vjerujete da se dobro hranite još uvijek je moguće da ne dobivate dovoljno vitalnih nutrijenata što može dovesti do poremećaja uzrokovanih lošom prehranom kao što su umor, glavobolja, depresija, probavne smetnje, alergije, povišeni krvni tlak, povišeni kolesterol, astma, hormonalne smetnje, a uz sve to dolazi i do procesa ubrzanog starenja.
Sve to se može promijeniti! Vašem tijelu je potrebna uravnotežena prehrana, hrana s umjerenim brojem kalorija, dobar izvor proteina, dovoljno vlakana i esencijalnih vitamina i minerala.

Zašto baš Herbalife Shake?

Herbalife shake je optimalan zamjenski obrok koji sadrži pravilnu kombinaciju sastojaka za optimalan obrok. Osigurava sve nutrijente koje vaše tijelo svakodnevno treba da biste izgledali i osjećali se najbolje što možete. Sadrži protein soje za koji je poznato da ima mnoge hranjive sastojke.
Sadrži samo 220 kalorija po porciji pripremljen sa 250ml polumasnog mlijeka. Jedan Herbalife shake je dostatan za 30 porcija optimalnog zdravog obroka

Kako ga koristiti?

Popijete li svaki dan jedan shake za doručak, ručak ili večeru (najbolje za doručak) i uz to pojedete dva obroka, možete poboljšati svoj unos nutrijenata i lakše održati svoju idealnu težinu.
Ako pak želite smršaviti, a biti sigurni da dobivate sve potrebne hranjive tvari, tada ćete piti dva shake-a dnevno umjesto dva redovna obroka. Pri tome se morate pobrinuti da vaš treći obrok bude uravnotežen.
Ako želite dobiti kilograme onda uz vaše klasične obroke dodajte shake. Na taj način ćete tijelu osigurati sve potrebne nutrijente i dobiti suhu mišićnu masu.

Osnovne karakteristike herbalife shakea:

Herbalife shake je nutritivno izbalansirani, zdravi obrok. Pomaže u kontroli unosa kalorija, istovremeno osigurava esencijalne vitamine i minerale sa proteinima i ugljikohidratima kontinuirano oslobađajući energiju i sitost.
  • Sadrži esencijalne vitamine, minerale koji pomažu u postizanju uravnotežene prehrane.
  • Sadrži izolat proteina soje koji pomaže u izgradnji suhe mišićne mase.
  • Sadrži malo zasićenih i nezasićenih masti, soli šećera i ostalih nutrijenata koje trebamo u malim količinama.
  • Može se uzeti bilo kada i bilo gdje, brzo se priprema, a mogu ga jesti svi.
  • Niskokaloričan je (sadrži oko 220 kalorija po obroku).
  • Ne sadrži genetski modificirane spojeve.
  • Dolazi u 6 okusa – vanilija, čokolada, jagoda tropsko voće, cappucino, coockies & cream.
  • Jedno pakiranje Shakea osigurava 30 obroka.

Uputa za korištenje:

Pomiješajte dvije žlice shakea sa 250 ml poluobranog mlijeka ili druge negazirane tekućine.

Gdje ga naručiti?

Na stranici www.zdravidorucak.com

Nema komentara:

Objavi komentar